فایل رایگان خشک کردن مواد غذایی با استفاده از سیال های فوق بحرانی

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن فایل رایگان خشک کردن مواد غذایی با استفاده از سیال های فوق بحرانی :


سال انتشار : 1397

نام کنفرانس یا همایش : کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی

تعداد صفحات :14

چکیده مقاله:

استخراج با سیال فوق بحرانی نسبت به حلال های مایع دارای مزایای بسیاری از جمله صرفه جویی در مصرف حلال, کیفیت مطلوب محصولات و ایمنی, قدرت حلالیت بالا, بازده و کارایی بالا, عدم احتیاج به پیش تغلیظ کنندگی, توانایی نفوذ سریع حلال در ساختار مواد و غیره است. با توجه به اینکه نفوذپذیری سیال فوق بحرانی بیشتر از مایعات است, انتقال جرم سریع تر بوده و درنتیجه استخراج کامل نسبت به استخراج با حلال های مایع می شود. یکی از کاربردهای جدید استخراج با سیال فوق بحرانی که به تازگی مورد توجه قرار گرفته است, خشک کردن مواد غذایی و دیگر محصولات از جمله فراورده های دارویی است. در این روش نمونه از فاز مایع به فاز گاز بدون عبور از مرز مایع گاز منتقل می شود. در واقع در خشک کردن فوق بحرانی رفتن از مایع به مرز گاز توام با افزایش دما و فشار است. دراین مقاله به معرفی خشک کردن به روش سیال فوق بحرانی و کاربرد آن در برخی از مواد غذایی از جمله هویج و عصاره های چای سبز و آیروژل ها پرداخته شده است. نتایج نشان می دهد که این روش خشک کردن باعث بهبود فرآورده خشک شده و حفظ بیشتر ترکیبات مغذی می شود.

لینک کمکی